Het restaurant

Het restaurant

Het brengen van een bezoek aan een restaurant is voor de meeste mensen een geweldige gebeurtenis. Mocht jij het ook zo leuk vinden om een hapje te eten in een restaurant, dan ben je in ons restaurant absoluut aan het juiste adres. Wij hebben een geweldige menukaart met allerlei lekkere gerechten waaronder veel Egyptische gerechten. Of je nou op zoek bent naar Egyptische falafel, gevulde duif en of een heerlijke Egyptische pizza, wij hebben het voor je! Uiteraard kom je in ons restaurant niet alleen voor de lekkerste gerechten, je komt hier natuurlijk ook vanwege de geweldige sfeer die in ons restaurant hangt. Wij doen er alles aan om onze gasten de beste service te bieden en om het zo gezellig mogelijk te maken. Tevens hebben wij verschillende arrangementen waardoor het nog leuker is om met een groep te eten. Mocht jij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje willen organiseren, dan kan dat prima in ons restaurant, want ook hier hebben wij leuke arrangementen voor.

Verschillende gerechten

In onze menukaart vind je verschillende gerechten. Een ding is in ieder geval een feit en dat is dat wij er alles aan doen om een zo gevarieerd mogelijke menukaart voor jou neer te zetten. Mocht jij voordat je een bezoek brengt aan ons restaurant al willen weten welke gerechten wij allemaal aanbieden, dan kan je een kijkje nemen in onze online menukaart. Zo kun je alvast goed bepalen of wij een bepaald gerecht aanbieden waar jij zin in hebt. Heb jij specifieke wensen of heb je bijvoorbeeld allergieën, geef dit dan even aan, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Uiteraard doen wij dit erg graag want wij willen ervoor zorgen dat onze gasten een lekker gerecht krijgen en hier ook echt van kunnen genieten.

Dineren in de zon

Mocht jij het lekker vinden om een hapje te eten in de zon, dan is het absoluut aan te raden om bij ons op het terras te zitten. Wij hebben een prachtig terras met voldoende ruimte voor grote groepen. Zo kan je lekker langskomen met je familie en vrienden en hoeft niemand dit te missen. Echter raden wij het altijd aan om van te voren te reserveren. Zo kunnen we rekening houden en weet je zeker dat je bij ons terecht kunt.

MEER TE WETEN KOMEN

arrangementen

Recensies

Lunchen